livinginswaziland.blogg.se

Lördag

Publicerad 2014-04-28 20:15:00 i Hur vi har det, Videobloggar,

Old Biscuit Mill, en marknad vi blivit tipsade om att äta frukost på, ett fantastisk bra tips! Alla ni som någon gång är i Kapstaden, ta er dit!

 
Sedan åkte vi till ett township och gick på brai. Det är så sjukt att så olika världar kan vara i samma stad. Townshippen är verkligen inte mer än skjul, det känns helt sjukt att det ligger tio minuter från Kapstaden med skna lyxhus.. Men det var väldigt roligt att vara på brai, mam gick och köpte kött hos en slaktare bredvid och sen gick man och häntade den en stund senare och så hade man med sig eget tillbehör och egen dricka.
 
 
På eftermiddagen drog vi en sista gång till stranden, den här gången till en vacker strand som heter Clifton 4. På vägen dit satt vi och dansade i bilen. När vi hamnade i en bilkö fick vi ögonkontakt med bilen bredvid. De visade med teckenspråk att de inte hörde musiken vi dansade till så vi vevade ner rutorna och höjde volymen. Bilen bredvid började då också dansa, och bilen bakom, och de andra bilarna omkring. Helt plötsligt hade vi en hel liten gatufest. Det händer bara i Cape! På kvällen gick vi ut och åt och njöt av vår sista kväll i Kapstaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Linda & Emmy

We are two girls from Sweden, Linda Thorén and Emmy Rommedahl. We are going a folk high-school in Mullsjö, where we have read about human rights, globalization and the conditions in the world today. We have a three months long foreign practice in Swaziland. This is our experiences in the country, welcome!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkivet

Prenumerera och dela