livinginswaziland.blogg.se

Halleluja

Publicerad 2014-01-26 18:02:14 i Hur vi har det,

 

Idag har vi varit på vår första gudstjänst här i Swaziland. Det började med ett ungdomsmöte vid 9.00, vacker stämsång i en av förskolans lokaler. Pastorn pratade om att alla kan göra något, alla kan bidra, även om du som liten pojke bara kan komma med fem bröd och två fiskar(?) så kan Gud använda det och göra det till något stort.  Sedan var det dags för den stora gudstjänsten i kyrkan som nu är ett tält men som ska byggas så fort det finns pengar. Det är otroligt att se, helt fantastiskt! Sådan musik och sådan glädje! 212 barn är inskrivna på söndagsskolan här, helt otroligt. Gud är stor. 

Kommentarer

Postat av: LIENE

Publicerad 2014-01-27 11:19:42

Det är otroligt, för jag kollade nyligen på en predikan via youtube där han sa att bara man ger sitt liv och med det lilla man har så kan Gud göra något stort med det :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Linda & Emmy

We are two girls from Sweden, Linda Thorén and Emmy Rommedahl. We are going a folk high-school in Mullsjö, where we have read about human rights, globalization and the conditions in the world today. We have a three months long foreign practice in Swaziland. This is our experiences in the country, welcome!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkivet

Prenumerera och dela