livinginswaziland.blogg.se

Matt av intryck och ryggsäcken full av tvål och kondomer

Publicerad 2014-03-19 07:44:00 i Hur vi har det,

Idag räknade vi medicin på Cana Clinic. Det är väldigt gött att få göra något rent praktiskt och veta att en sjuksköterska istället kan ha patienter, det känns värdefullt.

 

 

Tillbaka på NPYTC tog vi en mangofika och åkte sedan med en combi in till Manzini. Där handlade vi mer tyg och hygienartiklar till vårt survival kit. Vi hann även med att få några frierier, en klassisk tur till Manzini. Denna stad har verkligen vunnit vårt hjärta och känns verkligen som vår hemstad. Men det är mycket intryck i staden och efter några timmar var vi härligt matta av intryck. En sådan glädje att gå på busstorget och knuffas omkring med hundratals andra människor, känna dofter vi aldrig känt förut, möta nya leenden och känna svetten rinna längs ryggraden. Det är trots allt då vi mår som allra bäst!


 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Kondomerna i Swaziland - rättvisemärkta?

Publicerad 2014-03-30 23:48:48

Vad är det för kondomer som finns att köpa där nere? Vi är riktigt nyfikna!!

//KondomTorget.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Linda & Emmy

We are two girls from Sweden, Linda Thorén and Emmy Rommedahl. We are going a folk high-school in Mullsjö, where we have read about human rights, globalization and the conditions in the world today. We have a three months long foreign practice in Swaziland. This is our experiences in the country, welcome!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkivet

Prenumerera och dela