livinginswaziland.blogg.se

They see me rollin'

Publicerad 2014-04-07 00:25:00 i Hur vi har det, Videobloggar,

Manzini-Johannesburg, så mycket tårar och skratt om vartannat. Busschauffören tyckte synd om oss och matade oss med kakor. Vädret kände med oss..

I Johannesburg mötte vi upp med Cebiso Mabuza (vår rektors son) som hjälpte oss att komma till rätt ställe, swazier är så oerhört hjälpsamma! Sällan har vi blivit så glada över att se någon stå i Sverige t-shirt! Vi kom på rätt buss till Kapstaden och hade en mysig bussfärd genom hela Sydafrika. Det var så kallt på bussen så vi fick skeda hela natten!

 
 

 

Nu är vi framme på vårt hostell som är fantastiskt hippie-aktigt, de har till och med en maskfarm! Det känns roligt att vara här samtidigt som det är väldigt dubbelt att lämna Swaziland. Att man på bara några timmar kan hamna i en sådan annan värld.. Att två så olika världar kan vara samma värld.. 

Kommentarer

Postat av: Andreas Skogholm

Publicerad 2014-04-15 17:41:37

Det sköna är ju att man kan åka tillbaka :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Linda & Emmy

We are two girls from Sweden, Linda Thorén and Emmy Rommedahl. We are going a folk high-school in Mullsjö, where we have read about human rights, globalization and the conditions in the world today. We have a three months long foreign practice in Swaziland. This is our experiences in the country, welcome!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkivet

Prenumerera och dela